Tag: Žanetos virtuvė

Žanetos virtuvė

Žmona.lt dalinasi maisto gaminimo patirtimi su Žaneta, kviečiame užsukti į Žanetos virtuvė ir čia pasisemti idėjų kaip pasigaminti patiekalą pietums, pusryčiams ar vakarienei.

Karštas patiekalas - Plovas su vištiena.

Plovas su vištienaPlovas su vištiena

Paruošimas: 40 minučių. Skanūs ir greitai pagaminami pietūs. Svarbu, kad patiks ir vaikams. Tad šiandien virtuvėje karaliauja plovas su vištiena. Paruošti plovui reikės: 500 g vištienos filė; 250 g nevirtų

PlačiauPlačiau
Žuvies receptas su baltu padažu.

Žuvis baltame padažeŽuvis baltame padaže

Karštas žuvies patiekalas su baltu padažu Kaip gi gaminama žuvis baltame padaže? Kuo paprastesnis patiekalas, tuo labiau jis patinka vaikams. Šiuo atveju buvo pagaminta pangasijų filė grietinėlės (baltame) padaže. Patiekalo

PlačiauPlačiau
Receptas burokėlių sriubai - barščiai.

Burokėlių sriubaBurokėlių sriuba

Burokėlių sriubai arba barščiams paruošti reikia: 3 -4 vnt. vidutinio dydžio bulvių; 250 – 300 g. kiaulienos kumpinės; 0,5 l stiklainį marinuotų burokėlių. Sriuba pradedami ruošti nuo mėsos apdorojimo. Mėsą

PlačiauPlačiau