Keptas karšis su kuskusu

Paruošimas: 45 minutės.

Šiandien ant stalo garuoja keptas karšis su kuskusu ir baltu padažu. Žuvies paruošimui reikia:

  1. 3 karšių;
  2. puse raudonos paprikos;
  3. pundelio špinatų ir krapų;
  4. druskos ir pipirų;
  5. pakelio sviesto;
  6. 2 didelių šaukštų grietinės.

Žuvies patiekalo ruošimas. Pirmiausia reikia žuvį nužvynuoti ir išvalyti vidų. Tada karšius iš abiejų pusių įpjauti kas kokius 3 cm. Susmulkinti papriką, špinatus ir krapus, ant jų užberti druskos ir pipirų. Gauta prieskonių mase ištrinti žuvį, nepamiršti įtrinti vidaus. Žuvį dėti į skardą ir kepti 15 -20 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol apskrus. Apskrudus karšiams, skardos viršų uždengti folija ir dar pakepti apie 10 minučių tokioje pat temperatūroje.

Balto padažo paruošimas. Pakelį sviesto ištirpdyti dubenyje ant mažos ugnies ir nuolat maišant, tada dėti 2 didelius šaukštus grietinės ir maišyti kol gausis vientisa masė, ją pagardinti druska ir nukaisti nuo ugnies.

Kuskusas ruošiamas pagal instrukciją ant pakelio. Baltu padažu gardinamas kuskusas ir žuvis, jo užpilant ant viršaus.

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?