Kepti obuoliai su cinamonu

Cinamonu ir medumi kvepiančių keptų obuolių receptas:

  1. 10 vnt. vidutinio dydžio obuolių;
  2. medaus ir cinamono.

Kaip gaminame?

  1. obuoliai ir jų receptas trumpai: Obuolius gerai nuplauti, perpjauti perpus ir išimti sėklytes. Su mažu šaukšteliu dėti medaus. Viską sudėti į skardą, kuri turi būti išklota folija.
  2. Į skardą sudėti obuolius išteptus medumi ir apibarstyti cinamonu. Viską dėti į orkaitę ir kepti apie 30 minučių 180 – 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptus obuolius galima valgyti vienus.
  3. Taip pat jais galima pagardinti ryžių ar avižinę košę.

Komentarų nėra

Leave a Reply

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?