Moliūgų sriuba su faršu

Gaminamas apie:
60 min.

Moliūgų sriuba su faršu receptas

Ingredientai:

  1. 200 g bulvių;
  2. malti juodieji pipirai pagal skonį;
  3. 600 g moliūgų;
  4. 3 vienetai morkų;
  5. 70 g porų;
  6. 1 galva svogūno;
  7. 220 g malto faršo;
  8. 4 šaukštai aliejaus (geriausia saulėgrąžų aliejaus);
  9. druska pagal skonį;
  10. grietinės
  11. 1000 ml sultinio norimo skonio (rekomenduoju vištienos).

Moliūgų sriubos su faršu gaminimas

  1. žingsnis. Nuplaukime daržoves – morkas, bulves ir moliūgą. Nuplovę supjaustykime kubeliais.
  2. žingsnis. Puode kaitiname aliejų ir jame pakepiname svogūną. Svogūnui pakepus sudedame moliūgo gabalėlius, bulvių ir morkų kubelius. Tuo pačiu įpilkime sultinį, jį pagardiname druska ir pipirais pagal skonį.
  3. žingsnis. Užvirus sriubai, ja troškiname iki kol sutirštės. Procesas vyksta apie 20 minučių. Visą sutirštėjusią sriubą sutrinkime į skystą košės pavidalą.
  4. žingsnis. Laikas kepinti kiaulienos faršą. Įpilkime kelis šaukštus aliejaus ir jame kepame faršą, kol jis paruduoja. Ant faršo supilkime susmulkintus porus, įberkime druskos ir pipirų.
  5. žingsnis. Sriubą paskaniname grietine, ją jau galima pilti į sriubos puodelius ant jos įdedame pakepintą kiaulienos faršą paskanintą su faršu.

Mėgaukitės mano receptais ir skanaus! 🙂 Turėjo gautis moliūgų sriuba su faršu, jei tokia nesigavo galbūt Jums išėjo dar skaniau :).

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?