Moliūgų sriuba su faršu
| 7:37 am
Gaminamas apie:
60 min.
60 min.
Moliūgų sriuba su faršu receptas
Ingredientai:
- 200 g bulvių;
- malti juodieji pipirai pagal skonį;
- 600 g moliūgų;
- 3 vienetai morkų;
- 70 g porų;
- 1 galva svogūno;
- 220 g malto faršo;
- 4 šaukštai aliejaus (geriausia saulėgrąžų aliejaus);
- druska pagal skonį;
- grietinės
- 1000 ml sultinio norimo skonio (rekomenduoju vištienos).
Moliūgų sriubos su faršu gaminimas
- žingsnis. Nuplaukime daržoves – morkas, bulves ir moliūgą. Nuplovę supjaustykime kubeliais.
- žingsnis. Puode kaitiname aliejų ir jame pakepiname svogūną. Svogūnui pakepus sudedame moliūgo gabalėlius, bulvių ir morkų kubelius. Tuo pačiu įpilkime sultinį, jį pagardiname druska ir pipirais pagal skonį.
- žingsnis. Užvirus sriubai, ja troškiname iki kol sutirštės. Procesas vyksta apie 20 minučių. Visą sutirštėjusią sriubą sutrinkime į skystą košės pavidalą.
- žingsnis. Laikas kepinti kiaulienos faršą. Įpilkime kelis šaukštus aliejaus ir jame kepame faršą, kol jis paruduoja. Ant faršo supilkime susmulkintus porus, įberkime druskos ir pipirų.
- žingsnis. Sriubą paskaniname grietine, ją jau galima pilti į sriubos puodelius ant jos įdedame pakepintą kiaulienos faršą paskanintą su faršu.
Mėgaukitės mano receptais ir skanaus! 🙂 Turėjo gautis moliūgų sriuba su faršu, jei tokia nesigavo galbūt Jums išėjo dar skaniau :).