Moliūgų sriuba su vištiena

Moliūgų sriuba su vištiena – receptas

Ingredietai.

Jums reikės:

  1. 700 gramų standartinio moliūgo;
  2. 1100 ml. paprasto vandens;
  3. 200 ml. grietinėlės;
  4. 1 galva svogūno (tiems kas jį toleruoja :));
  5. 350 g. vištienos filė  mėsos;
  6. 1. vnt morkos;
  7. 2 arbatiniai šaukštai aliejaus ir du vienetai prieskonių tokių kaip lauro lapai;
  8. 2 riekės česnako galvučių;
  9. pagal skonį pipirų, druskos ir paprikos.

Moliūgų sriubos su vištiena gaminimas

  1. Jums reikia nuplauti vištienos mėsą, pipirus, nuluptus svogūnus ir dvi skilteles česnako į puodą ir ruoštis virti apie 25 minutes. Kai vanduo užvirs dėti drusk0s žiupsnelį ir virti apie  minutes.
  2. antrame etape įkaitinti aliejų ir apkepti svogūną. Tuomet sudėti susmulkintą česnaką, tuomet dėti susmulkintą morką, supjaustytą bulvę. Viską privalote virti apie 3 minutes. Kai užvirs sudėti kubeliais supjaustytą moliūgą ir jį apkepinti.
  3. Išimti Jūsų mirkomą vištieną iš sultinio skysčio, o sultinio turinį perfiltruoti;
  4. Susmulkintus ir keptus moliūgo kubelius užpilti filtruotu vištienos sultiniu ir užvirus virti apie 18 minučių. Kai turinys virs pakankamai laiko sriubos turinį susmulkinti mikseriu. Į sriubą įdėti druskos, paprikos, pipiro ir kitų prieskonių pagal kiekvieno skonį.
  5. Vištieną reikia atskirti gabalėliais. Po to į sriubą įpilti grietinėlės, po to virti iki užvirimo temperatūros.
  6. Dabar laikas patiekti vištienos moliūgų sriubą ant stalo.

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?