Pusryčių blynai su bananais – Receptai

Paruošimas per 40 min.

Blynų su bananais ingredientai

Šiems skaniems blynams Jums reikės:

  1. 1 stiklinė pieno (250 ml.);
  2. 3 vnt. kiaušinių;
  3. 130 gramų kvietinių miltų;
  4. aliejaus;
  5. 4 didesnių panokusių bananų.

Blynų su bananais gaminimas

  1. Visu pirma išplakite kiaušinius, aliejų, pieną, į juos merkite ir maišykite kvietinius miltus. Kvietiniai miltai turėtų nepalikti sušokusių gabalėlių. Kai viską išmaišome tuomet tešla turi šiek tiek pastovėti, geriausia apie 20 minučių.
  2. Kai tešla pastovi, įkaitinkite keptuvę, geriausia, kad keptuvė būtų nelipni. Dar kartą permaišome blynų tešlą ir pilame užmaišytą tešlą į keptuvę. Formuojame didelio lietinio blyno formą. Paskrudus vienai blyno pusei, blyną apverčiame ir kepame toliau. Tikslas turėti gražų bet nesudegusį lietinį blyną 🙂 .
  3. Trečiuoju etapu pasiruošiame bananus. Juos reikia supjaustyti taip, kad būtų galima įsukti į lietinį blyną. Supjaustę dedame bananą į blyną, vieno banano turėtų užtekti dviems blynams. Susukame blyną į norimą formą, patogiausia sukti išilgai. Taip turime blyną su bananais. Galima blyną dar kartą pakepti, kad jis būtų kietesnis ir paskrudęs. Papildomai pagal skonį galima gardinti džemu, cukraus pudra. Skanių Jums pusryčių 🙂

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?