Ryžių dribsnių košė su bananais ir aviečių uogiene

Ryžių dribsnių košė – paruošimas

Kaip paruošti skanius ryžių dribsnius? Tai dar vienas Žanetos virtuvės receptas Jums. Tikiuosi Jums patiks šis receptas ir skaniai pavalgysite.

Paruošimas – 20 min.

Keturių žmonių pusryčiams ar vakarienei reikės:

  1. 100 ml ryžių dribsnių;
  2. 100 ml vandens;
  3. 100 ml pieno;
  4. 50 g sviesto;
  5. 2 vnt. bananų;
  6. 4 dideli šaukštai aviečių uogienės;
  7. žiupsnelis druskos.

Užkaisti vandenį, įberti druską. Kai užvirs vanduo supilti pieną ir retkarčiais pamaišant laukti kol užvirs pienas. Užvirus pienui suberti ryžių dribsnius virti tiek minučių kiek nurodyta ant ryžių dribsnių pakuotės, nuolat pamaišant.

Baigiant virti įdėti sviestą, ir maišyti iki tol kol sviestas ištirps, ištirpus sviestui puodą nukaisti ir palikti kelias minutes uždengtą puodą, kad košė išbrinktų. Košę gardinti pjaustytais bananais ir aviečių uogiene.

Komentarų nėra

Leave a Reply

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?