Ryžių plovas su vištienos šlaunelių mėsa

Ryžių plovas su vištienos šlaunelių mėsa

Norint pagaminti ryžių plovą su vištienos šlaunelių mėsa reikia:

  1. 300 gramų vištienos šlaunelių mėsos;
  2. 2 vnt. vidutinio dydžio morkų;
  3. 3 stiklių ryžių;
  4. mėgiamų prieskonių.

Ryžių plovo su šlaunelių mėsa gaminimo procesas.

  1. Vištienos šlaunelių mėsą supjaustyti kubeliais. Pakepinti ant sviesto, kepinant įdėti druskos ir mėgiamų prieskonių. Morkas sutarkuoti smulkesne nei burokine tarka.
  2. Tarkuotas morkas taip pat pakepinti ant sviesto. Ruošiant plovą iš trijų stiklinių ryžių, vandens reikia dvigubai daugiau t.y. nemažiau šešių stiklinių vandens.
  3. Užvirinti vandenį, jį pasūdyti.
  4. Suberti visas tris stiklines ryžių į vandenį ir nuolat maišant virti apie 10 minučių. Po to sudėti kepintas morkas ir kepintas vištienos šlaunelių mėsą. Viską kartu virti dar papildomai apie 10 – 15 minučių.

Leave a Reply

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?