Ryžių plovas su vištienos šlaunelių mėsa
| 6:21 am

Norint pagaminti ryžių plovą su vištienos šlaunelių mėsa reikia:
- 300 gramų vištienos šlaunelių mėsos;
- 2 vnt. vidutinio dydžio morkų;
- 3 stiklių ryžių;
- mėgiamų prieskonių.
Ryžių plovo su šlaunelių mėsa gaminimo procesas.
- Vištienos šlaunelių mėsą supjaustyti kubeliais. Pakepinti ant sviesto, kepinant įdėti druskos ir mėgiamų prieskonių. Morkas sutarkuoti smulkesne nei burokine tarka.
- Tarkuotas morkas taip pat pakepinti ant sviesto. Ruošiant plovą iš trijų stiklinių ryžių, vandens reikia dvigubai daugiau t.y. nemažiau šešių stiklinių vandens.
- Užvirinti vandenį, jį pasūdyti.
- Suberti visas tris stiklines ryžių į vandenį ir nuolat maišant virti apie 10 minučių. Po to sudėti kepintas morkas ir kepintas vištienos šlaunelių mėsą. Viską kartu virti dar papildomai apie 10 – 15 minučių.