Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zmona/domains/zmona.lt/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zmona/domains/zmona.lt/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zmona/domains/zmona.lt/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Sluoksniuotos tešlos ir dešrelių užkandis - Zmona.lt

Sluoksniuotos tešlos ir dešrelių užkandis

Užkandis iš sluoksniuotos tešlos

Užkandis pagaminamas per 30 min.

Greitas, skanus užkandis iš sluoksniuotos tešlos ir dešrelių. Šis sluoksniuotos tešlos užkandis su dešrelėmis yra mėgstamas vaikų. Užkandis puikiai tiks vaikų gimtadieniui. Nuotraukoje pavaizduoti trys skirtingi užkandžių receptai iš sluoksniuotos tešlos ir dešrelių.

  1. Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešrele. Jam reikia:
  • 1 lapelio sluoksniuotos tešlos (ją pirkau šaldytą);
  • 1 pieniškos dešrelės;
  • 1 vidutinio dydžio šaukšto pomidorų padažo.

Paruošimas. Kiek atlaidintą sluoksniuotos tešlos lapelį ištepu pomidorų padažu. Į vidurį dedu dešrelę ir tuo pačiu lapeliu užkloju. Tas kraštines, kurios susiliečia kiek paspaudžiu, kaip koldūnus. Tada darau įpjovas per tešlą ir dešrelę, taip kad liktų sveika ta dalis, kuri buvo suspausta. Po gautą kiekvieną griežinėlį verčiu į šoną kiek pasukdama. Toks sluoksniuotos tešlos ir dešrelės darinį dedu į skardą išklotą sviestiniu popieriumi.

  1. Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešrele ir sūriu. Jam reikia:
  • 1 lapelio sluoksniuotos tešlos (ją pirkau šaldytą);
  • 1 pieniškos dešrelės;
  • 50 g sūrio;
  • 1 vidutinio dydžio šaukšto pomidorų padažo.

Paruošimas. Atlaidinu sluoksniuotos tešlos lapelį, jį ištepu pomidorų padažu. Į vidurį dedu dešrelę, ją užkloju ir užspaudžiu kaip koldūną. Darau įpjovas taip, kad liktų sveika ta dalis, kuri buvo suspausta. Po gautą kiekvieną griežinėlį verčiu į šoną kiek pasukdama. Užberiu tarkuoto sūrio ir dedu į skardą išklotą sviestiniu popieriumi.

  1. Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešrele ir marinuotais agurkais. Jam reikia:
  • 1 lapelio sluoksniuotos tešlos (ją pirkau šaldytą);
  • 1 pieniškos dešrelės;
  • 1 marinuotas agurkas;
  • 1 vidutinio dydžio šaukšto pomidorų padažo.

Paruošimas. Atlaidintą sluoksniuotą tešlą ištepu pomidorų padažu. Į vidurį dedu dešrelę. Šalia jos iš abiejų pusių dedu marinuoto agurko juosteles, jas supjaustau plonai. Tada užverčiu ant dešrelės ir agurko likusią tešlos dalį, užspaudžiu. Padarau įpjovas, truputį pasuku ir dedu į skardą kepimui. Skardą iškloju sviestiniu popieriumi.

Viską kepu apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrunda. Po to jau galima tiekti užkandį ant vaišių stalo draugams šeimai ar svečiams. Tikiuosi Jums patinka mano receptai, o man smagu būti pastebėtai ir Jūsų įvertintai 🙂 Skanaus!

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?