Vištienos šlaunelių mėsos kepsniai

Vištienos šlaunelių mėsos kepsniams reikės:

  1. 500 g vištienos šlaunelių mėsos;
  2. kario ir druskos;
  3. 2 vnt. kiaušinių;
  4. 1 stiklinės miltų.

Mėsos kepsniai – kaip paruošti

  1. etapas. Vištienos šlaunelių mėsą pjauti perpus ir tuos gabalėlius kurie storesni dar paploninti ir padaryti iš vieno gabalėlio du. Vištienos šlaunelių mėsą sutrinti druskos ir kario mišinį. Marinuotą šlaunelių mėsą palaikyti apie pusdienį. Ruošiantis kepti kepsnelius gerai išplakti kiaušinius.
  2. etapas. Į įkaitintą keptuvę ir kiek pašlakstytą aliejumi dėti kepsnius, juos pirmiau pavoliojant miltuose, o po to kiaušinio plakinyje. Apkepti iš abiejų pusių. Šiuo atveju kepsniai buvo patiekti su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais. Mėsos kepsniai turėtų išeiti skanūs ir pagardinti Jūsų karštų patiekalų iš vištienos kolekciją.

Komentarų nėra

Leave a Reply

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?