Vištienos vidinės filė kepsniai
| 7:22 pm
Vištienos vidinės filė kepsniai – jiems paruošti reikia:
- apie 700 g vištienos vidinės filė gabaliukais;
- kario ir druskos;
- 2 vnt. kiaušinių;
- Miltų, kepsnių pavoliojimui.
Vištienos vidinės filė gabaliukus apibarstyti kariu ir druska, mėsą gerai įtrinti ir galima palikti marinuoti per naktį.
Susiruošus kepti kepsnius, reikia gerai išplakti du kiaušinius. Į plakinį galima įberti druskos ar mėgstamų prieskonių. Į plačią lėkštę įsiberti miltus, kad būtų patogu pavolioti kepsnį. Pirmiausia mėsos gabalėlį iš abiejų pusių pavoliojame miltuose, o tada į kiaušinio plakinį ir dedame į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus.
Šiuo atveju kepsniai patiekti su po orkaite keptomis bulvėmis, kurios buvo apibarstytos sūriu ir marinuotas agurkais.