Vištienos vidinės filė kepsniai

Vištienos filė kepsniai pietums.

Vištienos vidinės filė kepsniai – jiems paruošti reikia:

  1. apie 700 g vištienos vidinės filė gabaliukais;
  2. kario ir druskos;
  3. 2 vnt. kiaušinių;
  4. Miltų, kepsnių pavoliojimui.

Vištienos vidinės filė gabaliukus apibarstyti kariu ir druska, mėsą gerai įtrinti ir galima palikti marinuoti per naktį.

Susiruošus kepti kepsnius, reikia gerai išplakti du kiaušinius. Į plakinį galima įberti druskos ar mėgstamų prieskonių. Į plačią lėkštę įsiberti miltus, kad būtų patogu pavolioti kepsnį. Pirmiausia mėsos gabalėlį iš abiejų pusių pavoliojame miltuose, o tada į kiaušinio plakinį ir dedame į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus.

Šiuo atveju kepsniai patiekti su po orkaite keptomis bulvėmis, kurios buvo apibarstytos sūriu ir marinuotas agurkais.

Leave a Reply

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?