Tortilija su tunu

Lengvai ir sveikai vakarienei tinka pilnagrūdė tortilija su tunu. Kad skonis būtų išskirtinis, tai tortiliją siūlau sutepti su savo gamybos padažu.

Reikės:

1. 1 pakelio pilnagrūdžių tortilijų (dažniausiai būna 6 vnt.)

2. Iceberg salotos

3. 1 didelės paprikos  arba 4 mažų paprikų.

4. Tuno savo sultyse

5. Puse indelio natūralaus arba graikiško jogurto.

6. Dviejų skiltelių česnako.

7. Druskos.

Paruošimas:

1. Padažas – natūralų arba graikišką jogurtą sudedu į dubenėlį ir ispaudžiu dvi skilteles česnako. Viską gerai išmaišyti ir įberti žiupsnelį druskos.

2. Tortilija su tunu – pilnagrūdės tortilijos padą ištepti pasiruoštu padažu. Sudėti nuplautus ir nuvarnintus Iceberg salotos lapus. Griežinėliaus arba juostelėmis supjaustyti papriką ir uždėti ant salotos lapų. Nuo tuno nupilti skystį, šiek tiek šakute jį patrinti ir užberti ant viršaus. Tada viską standžiai susukti ir pslaikyti šaldytuve pora valandų.

Vakarienę rekomenduoju valgyti apie 18 – 19 valandą. Ji turėtų būti lengva, tad tortilija su tunu yra geras ir subalnsuotas pasirinkimas.

Log in

Forgot password?

Already registered? Log in


Register

Forgot password?